logo
faq
faq
arrow Is er technische hulp voor het vullen van een website? U krijgt alle hulp die u nodig heeft om uw website te vullen en te onderhouden. Hiervoor kunt u via ons online support systeem of telefonisch contact met ons opnemen. In beide gevallen blijft dit geheel gratis, zonder limieten of eventuele kosten.
arrow Moet er voor elke wijziging contact op worden opgenomen? Met een Webhuren.nl website of webshop kunt u zelf de navigatie, teksten en foto's plaatsen en aanpassen in ons Content Mangement Systeem. Wilt u echter iets wijzigen aan het ontwerp van uw website, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.
arrow Zijn er nog extra kosten die op de website niet zijn vermeld? Nee. Alle kosten zijn gemeld op de website. Tevens vind u voordat u definitief uw bestelling plaatst een overzicht met alle modules met de daarbij behorende kosten. Indien de kosten "In overleg" zijn wordt er eerst met u gekeken naar uw wensen en mogelijkheden, waarna wij u vooraf een offerte uitbrengen.
Als u achteraf nog modules wenst toe te voegen, kunt u dit via ons klantensysteem direct regelen. Waarbij de behorende kosten vooraf worden aangegeven.
arrow Waarom zijn er maandelijke kosten voor een website of webshop? Om de investeringskosten voor uw website zo laag mogelijk te maken, is er een deel opstartkosten en een deel maandelijkse kosten.
arrow Zijn er direct verplichtingen als er via deze site iets wordt besteld? Nee. Een bestelling bij webhuren.nl is ervoor om u een contract met uw geselecteerde items te kunnen aanbieden. Deze wordt u per email toegezonden. Er zal uiteraard vertrouwelijk met uw informatie worden omgegaan en alle gegevens die u invoerd tijdens uw bestelling, worden alleen gebruikt om u als nieuwe klant toe te voegen.
arrow Wat is de looptijd van de overeenkomst? De overeenkomst wordt afgesloten voor minimaal 2 jaar. Daarna kunt u met een opzegtermijn van 2 maanden altijd opzeggen. Dit doet u schriftelijk per post, fax of e-mail.
arrow Hoe kan de overeenkomst worden beeindig? U kunt na 2 jaar moeiteloos het contract opzeggen. Dit kunt u 2 maanden van tevoren schriftelijk per post, fax of via e-mail doen.
arrow Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij een webshop? Er zijn een aantal verschillende betaalmogelijkheden bij de webshop:

Vooruit betalen
Vooruitbetalers krijgen een mail met informatie over uw rekening waarop ze het geld kunnen storten. Als u het geld binnen heeft, verstuurt u het product.

Betalen onder rembours
Bij betalingen onder rembours verstuurt u het product onder rembours via TNT post. Het door TNT Post Pakketservice geïnde bedrag, met inhouding van 1% provisie, wordt vervolgens aan u overgemaakt.

Betalen met iDeal
Als u kiest voor iDeal dan kunnen uw klanten ook direct betalen via iDeal (internet kassa van de Nederlandse banken ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank). Als de betaling positief is afgerond bent u verzekerd dat u uw geld binnen krijgt. U kunt het product direct versturen. Deze dienst wordt gekoppeld aan uw bedrijfsrekening en is afhankelijk van uw bank waarbij u bankiert.

Betalen met creditcard.
Als u kiest om voor creditcard-betalingen, dan kunnen uw klanten ook direct betalen. Deze manier van betalen is aantrekkelijk als u veel klanten heeft, of als u internationaal handeld. Als de betaling positief is afgerond bent u verzekerd dat u uw geld binnen krijgt. U kunt het product direct versturen. Deze dienst wordt gekoppeld aan uw bedrijfsrekening en is afhankelijk van uw bank waarbij u bankiert en de acceptatievoorwaarden van de creditcard-maatschappij.
arrow Ik heb al een domeinnaam, moet ik deze verhuizen? Ja. Wij kunnen u dan betere service bieden en dit voorkomt tevens eventuele problemen in de toekomst. Wij hebben dan zelf beter controle over de instellingen van uw domein. In de meeste gevallen is het tevens goedkoper wanneer u het domein bij ons plaatst, u heeft immers 1 .nl domein gratis bij uw abonnement bij Webhuren.nl.
arrow Is het mogelijk om domeinen met een buitenlandse extentie te registreren? Ja, u kunt bij ons ook domeinen registreren met extenties zoals .com, .eu, .be, .de, .net, enz.
Kosten voor een niet .nl domeinnaam zijn als volgt:
.com: € 10, .net: € 10, .org: € 10, .biz: € 12.5, .info: € 10, .be: € 10, .eu: € 10, .de: € 20, .nu: € 50
© 2008 Alle rechten voorbehouden - Webhuren.nl is onderdeel van Dubois Webcompany - Algemene Voorwaarden